HENRIK REITAN KLAR FOR VM U21 I ABU DHABI

Henrik Reitan
Henrik Reitan klar for VM

VM for U21 arrangeres i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater fra 23. – 27.10. Norge stiller med to deltakere, Henrik Reitan, Levanger JK i -100 kg og Madelene Rubinstein, Fredrikstad KSK i -52 kg. Madelene er først ute og går sine kamper lørdag mens Henriks klasse går mandag. -Jeg har fått trent godt i det siste og føler meg godt forberedt, forteller Henrik. I fjor deltok han i VM i USA og vant første kamp, og etter hva vi forstår, har han tro på å komme enda lenger i år. Det er 35 deltakere i -100 kg og i -52 kg er det 39, så det er mye som skal klaffe om man skal nå fram til plassering. Totalt er det 588 deltakere  (359 menn og 229 kvinner) fra 88 nasjoner og det sier sitt om idretten judo i et internasjonalt perspektiv.
Live streaming hos http://ijf.org/
Kampskjema hos ippon.org eller Judobase.org