STERK ÅPNING I VM AV REITAN – MEN DET HOLDT IKKE

Henrik Reitan møtte Danilo Pantic, Montenegro, i første kamp 26.10. Pantic er fersk europamester i U21, men Henrik så ikke ut til å være preget av å få så tøff motstand. Henrik åpnet offensivt og etter kort tid fikk han inn en yoko på uchi mata. Denne ledelsen klarte han å holde helt til det var 40 sekunder igjen, da Pantic kastet og fikk waza ari. Henrik jobbet hardt de siste sekundene, men klarte ikke å hente inn forspranget. Pantic gikk videre til puljefinalen, hvor han tapte. -Veldig surt når jeg leda så lenge, skulle vært mer kynisk mot slutten, sier Henrik. Madelen Rubinstein, Fredrikstad KSK, var den andre norske deltakeren i VM i Abu Dhabi. Hun konkurrerte lørdag. Hun åpnet med å sette inn et kast i starten av åpningskampen, men var preget av en skulderskade og det ble tap. Både Henrik og Madelen blir seniorer fra neste år av, og vi gleder oss til å følge dem videre i karrieren.

Henrik Reitan med en flott uchi mata i starten av kampen. Foto: IJF
Henrik Reitan med en flott uchi mata i starten av kampen. Foto: IJF