SØLV TIL HENRIK REITAN I EUROPACUP I SPANIA

Henrik Reitan deltok 1.11. i europacup for senior i Malaga. Henrik hadde virkelig dagen og gikk helt fram til finalen, hvor han møtte spanjolen Sergio Trillo Valeiro. -Jeg hadde stålkontroll fra starten av, forteller Henrik. -Jeg styrte grep og angrep, men så ble jeg kastet på en harai goshi, «fra ingenting», som Henrik beskriver det. Til tross for tap i en finale han følte han hadde under kontroll, er det en tydelig stolt 20-åring som forteller om innsatsen i Spania. Henrik hadde meldt seg på europacupstevnet for ei tid tilbake, men bestemte seg ikke før på torsdag for å reise. Fra nyttår er Henrik senior, men viser allerede nå at han har alle muligheter framover.

God følelse for Henrik Reitan med sølvmedalje rundt halsen.
God følelse for Henrik Reitan med sølvmedalje rundt halsen.