POPULÆR KIME NO KATA-SAMLING

Kime no kata består av 20 teknikker og skiller seg ut ved at man bruker sverd og kniv (i tre). Ronald Guttormsen (4. dan) ledet samlinga lørdag 9.1. i EiendomsMegler 1-hallen. Det var over tjue deltakere og det var stor spredning i alder og erfaring. Kime no kata er pensum til 3. dan, men i likhet med andre kataer har mange av teknikkene overføringsverdi både til konkurranse og til teknisk trening generelt. Kniv og sverd hører selvsagt ikke med til konkurransejudo, og det opplevdes nok litt spesielt for mange å skulle angripe med våpen, og tilsvarende å forsvare seg mot våpen. Ronald Guttormsens gode formidlingsevne bidro til ei utbytterik katasamling, og makker Thomas Grønfjell skal også ha sin del av æren for det hele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ronald Guttormsen (t.v.) og Thomas Grønfjell instruerer.