PÅ TRENINGSLEIR I ØSTERRIKE

Her kommer en liten hilsen fra Henrik Reitan:
Hei! Kjørte akkurat siste økt på OTC camp i Mittersill, Østerrike. Vært her siden forrige fredag sammen med Matias Kollerud. Det har vært over 1000 deltakere på leiren fra 62 nasjoner. Det er 2 randoriøkter hver dag. 3*5min n-w + 6-8*5min t-w. De første dagene gikk helt greit, da kroppen trengte å venne seg til randori på dette nivået igjen. Etter hvert løsnet det veldig, og avslutningen på leiren har vært helt fantastisk ute på matta. Dette lover godt for det kommende året. Jeg konkurrerer i Reykjavik førstkommende lørdag, før det blir Belgia Open påfølgende helg. Hilser til alle hjemme i klubben, så håper jeg at dere har kommet godt i gang etter nyåret. Vi sees!
Henrik Reitan på treningsleir i Østerrike. Nå står stevne i Reykjavik for tur.
Henrik Reitan på treningsleir i Østerrike. Nå står stevne i Reykjavik for tur.
To atleter på treningsleir, Henrik Reitan og Matias Kollerud, Ippon Jk.
To atleter på treningsleir, Henrik Reitan, LJK, og Matias Kollerud, Ippon Jk.