Sommertrening med Henrik og Vidar

Mandag 11.juli inviterte to av Levanger JKs store sønner, Henrik Reitan og Vidar Lund, til sommertrening. Det ble sendt ut invitasjon til naboklubbene, og fra Trondheim fylte Erlend Brovold opp en bil med 4 ungdommer og kom på besøk. Levanger stilte selv med sju deltakere. De som møtte opp fikk en sjanse til å bli god og svett.

Oppvarmingen besto av en blanding av gamle og nye øvelser, der det ble fokusert på koordinasjon og balanse. Som hoveddel var det store innganger med seoi nage, der man etter kastet skulle trene videre på drag med uke liggende etter forrige kast.
Randori hører også med til ei god økt.

Som en avslutning (trodde man) var det en intensiv lagkonkurranse mellom Trondheim og Levanger, der sistnevnte til slutt stakk av med seieren.
Etter line-up ble alle ungdommene utfordret til å klatre opp tauene så langt man klarte, de fikk også lekse av Henrik at etter hver trening skulle de gjøre denne øvelsen. Etter nesten 90 minutter var treningen over og alle kunne dra hver til sitt.

Takk til Henrik og Vidar for ei flott økt, takk også til Erlend med sine ungdommer som tok turen innover til Levanger.