Storfint besøk på regionstrening

Den 29.08.16 ble høstens første regionsamling arrangert i Levanger Jks dojo med 31 utøvere pluss trenere.

Treningen ble ledet av regionstrener Johnny Roaldseth og det ble fortsatt fokusert på landslagstrener Mike Newtons filosofi. Denne gangen var det O Uchi Gari og Uchi Mata som var hovedfokus i Tachi Waza. Det var også Ne waza og Tachi Waza randori og deltagerne ble oppfordret til å finne seg treningspartner fra naboklubbene.

På regionsamlingen hadde vi celebert besøk av selve Judopresident Geir Åstorp Reehorst. Han tok turen innom Levanger i forbindelse med Reehorst juniors skolestart i Trondheim. Judopresidenten stilt selv i judogi og deltok på treningen.

Samtidig med treningen var det også styremøte i Judoregion Midt.
Etter en god og hard trening var det et kort trenermøte mens utøverne gikk for å dusje.

Johnny Roaldseth informerte de oppmøtte  om Alkmaar Open og Drenste Open i Nederland den 08.-09.10.16 og oppfordret klubbene til å stille med utøvere. Levanger Judoklubb har bestemt seg for å sende en delegasjon, og planlegginen er i gang.

Etter møte og dusj ble det kveldsmat med «Tores gryterett» før alle vendte nesen hjem, hver til sitt. Takk for en flott trening av Johnny Roaldseth, og likeså for hyggelig besøk av Geir Åstorp Reehorst.

En liten videosnutt fra treningssamlingen, hvor vår egen Lars Erik Bjørås går mot Judopresident Geir Åstorp Reehorst:

Neste samling er 03.10.16 kl 18:30 – 20:30, i Eiendomsmegler1-hallen på Levanger.