Basecamp II 2016 – helt fullt

Når: Fredag 02.09.16, kl. 1800 til lørdag 03.09.16 kl. 1200
Hvem: 50 barn fra 2003-2008 modeller
Bakgrunn: 26 uten og 24 med judobakgrunn
Trener: Tore Brenne
Hjelpetrenere: Mathias Eriksen, Sander Næssan og Emmeli Ertzaas
Brannvakter: Guttorm Bjørnebo og Runa Skjerve Rønning

Fredag 2.september var det klart for årets andre Basecamp i Eiendomsmegler-1 Hallen.

Hele 50 påmeldte møtte opp, og det var 33 jenter og 17 gutter.
Hallen åpnet klokken 18, med registering frem til klokken 19, da samlingens første judoøkt startet. Det ble en økt med oppvarming, lek, ne-waza og ett kast (o uchi gari).
Etter judoøkten var det dusjing/ klesbytte og kveldsmat, tradisjonen tro serveres det (fredags)taco. Kiosken ble åpnet etter kveldsmaten.

Som alltid topp stemning i Eiendomsmegler1-hallen 

Så fikk deltakerne fikk prøve klubbens nyeste investering: Fun-battle. Dette er et lagspill med opptil 6 stykker på hvert lag. Alle er utstyrt med hver sin vest (rødt og hvitt lag) med borrelås, skjold og baller. Det ble høyt adrenalinnivå under spillingen.

Det ble etter hvert tid for å ta kvelden og alle installerte seg der de ønsket. Klokken 23:30 ble lys slukket.

Neste dag startet med å slå på lysene klokken 07:00 og en vekkerunde. Frokost ble etter hvert fortært og dagens judoøkt kunne starte. Etter oppvarmingen var ferdig ble gruppen delt i to, den ene gruppen ble veiledet av Mathias og Sander som ledet en teknisk leksjon med holdegrep og frigjøringer.
Den andre gruppen ble veiledet av Emmeli og Vilde Helene, her ble det «kastemaskin» med bruk av tjukkas. Etter et kvarter, med tilhørende drikkepause byttet de to gruppene.

Etter judoøkten var dusj, kiosk, felles opprydding og avreise hjem til hvert sitt. Mange trøtte, men fornøyde barn dro hjem, da er det bare å krysse fingrene og håpe at mange av de nye kommer på nybegynnerkurset som starter tirsdag 06.09.16 klokken 1700.

Vi har løpende opptak, så det er bare å møte opp tirsdager og torsdager kl 18:00 fremover!

Mye moro på Basecamp hos Levanger Judoklubb