Sundsvallcup 2 – 2016

For attende året på rad tok Levanger Judoklubb turen til årets siste stevne – Sundsvallcup. Namsos Judo Club stilte også med en trupp på bussen sammen med oss. Totalt var det 42 som reiste med bussen, og et knippe som kjørte selv.

Buss-oppstilling-IMG_20161211_110931.jpg
En herlig gjeng ved McDonalds i Østersund

Vi ankom hallen på tidligkvelden, og våre judoka fant seg fort til rette. Det tok en stund før det ble stille etter at lyset ble slukket kl 23:15, ikke minst fordi enda en judoklubb kom ramlende inn like før midnatt.

gutta-img_20161210_082536
Nintendo og mobiltelefoner er nødvendig tilbehør på tur

Årets Sundsvallcup var skikkelig godt besøkt, og det var tidvis trangt om plassene, både på mattekanten og tribunen. Judo Club Sundsvall hadde laget permanent oppsett av sin Judoshiai-installasjon, og blant annet felt store TVer inn i veggen, og bygget skap rundt dem. Smart utnyttelse av plass.

oppvarming-img_20161210_095635

Oppvarmingen var det Tore Brenne som sto for

Det ble et flott stevne. Spesielt morsomt var det å se våre helt ferske ungdommer, som graderte til gult dagen før vi reiste, konkurrere. Begge nybegynnerne, Andre W Aurstad og Runa S Rønning tok medaljer, gull og bronse henholdsvis.

U13:
Sølv: Ottar Bjørnebo, Lukas Leonhardsen & Emil Westum.
Bronse: Julianne Fiborg & Oliver Sand.

Mix U13/U15
Gull: Andre E. Aurstad.

U15:
Gull: Emmeli Ertzaas, Elise Bjørås & Sander Næssan.
Sølv: Oliver Sand, Mathias Eriksen & Ole Johan Otlo.

Damer Ne Waza:
Bronse: Runa S. Rønning.

Herrer Ne Waza:
Sølv: Guttorm Bjørnebo.

 

Vi feiret den vellykkede gjennomføringen med en bedre middag på O’Learys i Sundsvall sentrum, og bespisningen var over all forventing. Det må ha vært årets beste biff!

sundsvall-by-nightimg_20161210_220032
Sundsvall var finpyntet til jul

Vi fanget også noen glimt fra turen og stevnet på video: