Sesongavslutning 2016

Tradisjon
Judo-året ble som vanlig avsluttet med fellestrening og trekning i julelotteriet. Godt over 60 barn og ungdom var på matta på det meste, og det var høy stemning under hele arrangementet.

For Trim-judogruppa var ikke fellestrening nok, og de fikk de en liten runde med ekstra mørbanking i indre del av hallen, før de overlot salen til ungdom/junior-gruppa.

Her er en liten video-stemningsrapport

Julelotteriet 2016
Også i år gjorde våre unge loddselgere en god jobb i julelotteriet, noe som resulterte i rundt 15000 kr. netto til klubbdriften. Det har blitt mindre kontanter i omløp blant folk, noe tradisjonelle loddselgere merker. Kanskje vi bør nok tenke på andre betalingløsninger i framtiden. Vi antar likevel at det tradisjonelle lotteriet «overlever» et par år til.

I Levanger Judoklubb velger vi også å premiere loddselgerne og det har blitt prestisje å nå opp i de minimum 50 solgte lodd som gir en stor sjokoladeplate til loddselgeren. De som solgte mest ble premiert med judosekk og noe julegodt og dessuten ble noen tilfeldige selgere også trukket ut med tilsvarende gevinst.

Årets superselgerliste toppes av Emil som kom til oss fra Namsos etter sommerferien og presterte hele 279 solgte lodd. På de neste plassene kom søsknene Torjus, Pernille og Emmeli (176), søstrene Sunniva og Vilde Helene (170), søstrene Lina Sofie, Ida Marie og Elise (160) og på 4. plass Ole Johan med 150 lodd.


Hovedpremien i selve lotteriet var et gavekort på Magneten & sentrum pålydende 1000 kr. og i tillegg 9 gavekort pålydende 200 kr.

1. premie: Katten » Offi» hos Grethe Moksnes, Levanger.

2. premie: Synnøve E. Jakobsen, Levanger.

3. premie: Hanne Togstad, Levanger.

4. premie: Sander Næssan, Levanger.

5. premie: Arnt Aurstad, Verdal.

6. premie: Nora Salater, Levanger.

7. premie: Sander Næssan, Levanger.

8. premie: Emil Salater, Levanger.

9. premie: Johan Amundal, Levanger.

10. premie: Leiv Sand, Ekne.


Levanger Judoklubb ønsker alle våre utøvere og familie en god jul og et gledelig nyttår.
Vi gleder oss til å se dere alle igjen over nyttår.

Det starter nytt nybegynnerparti tirsdag 17.1.2017 kl 18:00, og vi ønsker dem ekstra velkommen. Til våre eksisterende medlemmer: Ta med en venn!