BLI MED PÅ INNHERREDSTREFFET 26.11.!

Lørdag 26.11. arrangerer Levanger Judoklubb Innherredstreffet i Eiendomsmegler 1-hallen. Dette er et regionalt stevne som omfatter alle aldersklasser, fra barn, ungdom, junior og til senior. Fullstendig informasjon om stevnet finnes på Smoothcomp.

All påmelding skjer via Smoothcomp, det vil si at hver deltaker (eller foreldre) må opprette en konto på Smoothcomp før man kan melde seg på. Ippon Judoklubb har laget en fin veiledning til dette.

INFORMASJON TIL FORELDRE 4.-7 KL. I LJK: Til klubbstevnet 29.9. var det noen foreldre som opprettet konto og meldte på egne barn. For de øvrige var det klubben som opprettet konto. Derfor kan foreldre for 4.-7. kl som ikke har opprettet egen konto på Smoothcomp, ta kontakt med Snorre Johansen for å få tilsendt påloggingsinformasjon.

Fra regionmesterskapet mars 2022.

En tanke om “BLI MED PÅ INNHERREDSTREFFET 26.11.!

Kommentarer er stengt.