Judo Nordic Championships 2016

Levanger Judoklubb hadde en liten trupp som deltakere på årets Judo Nordic Championships i Larvik. Larvik Judoklubb sto som arrangør av stevnet, som samlet nær fem hundre deltakere fra de nordiske landene.

Lørdag var det stevne for U18 og U21. Lavrans Lysne Ness og Markus Leonhardsen deltok begge i U18G-90. Markus gikk på et tap mot klubbkameraten i gruppens første kamp, før han fikk en kneskade i andre kamp og var ute av stevnet. Lavrans kjempet bra, men motstanden var hard. Han endte opp med en hederlig bronsemedalje – en god oppfølging fra sølv i NM i samme klasse.

.

Peppes-Pizza
Levanger Judoklubb sine ungdommer avsluttet lørdagen med en bedre middag på Peppes Pizza. Vi var alle enige om at pizza & brus for kr. 150,- pr snute er en god pris!

Søndag var det senior-stevne, og Henrik Reitan (Senior herrer -100) og Lars Erik Bjørås (Veteran herrer -66)  deltok for Levanger Judoklubb. Lars-Erik nådde ikke opp i den harde konkurransen, men det var veldig nære på i flere av kampene – dette kunne absolutt gått hans vei. Reitan gjorde en flott innsats, men et forsmedelig tap i semifinalen gjorde at han endte på en delt tredjeplass.

Her er et lite videoklipp fra en av Henrik sine kamper. Du finner arkiv av alle kampene på Youtube – gå til http://live.judo.no/ og følg lenkene derfra. Der finner du også komplette resultatlister for stevnet.

Levanger Judoklubb sin egen Tommy Leonhardsen assisterte Larvik Judoklubb med det IT-tekniske på judoshiai og streaming av stevnet.