Romjuls-trening 2016

Tradisjonen tro pleier vi å ha trening i feriene når noen av våre utflyttede medlemmer er hjemme. Denne gangen tok Jørgen Ruiz Garcia initiativ, og tredje juledag klokken 17-19 trente nesten 20 personer vekk litt av juleribba.

o-soto-gari
Jørgen Ruiz Garcia demonstrerer sin O-soto-gari

Det ble en fin blanding av instruksjon og egentrening for de oppmøtte på den uformelle romjulstreninga.

Henrik Reitan ble dessverre forhindret fra å stille og vi tok derfor en ny trening den fjerde juledag klokken 1000-1200. På kort varsel møtte ikke mindre enn tolv utøvere opp for å trene med Levangers store Judosønn. På denne treningen ble det først en del morsomme turnøvelser, deretter teknikktrening og til slutt randori. På begge treningene var det både judo og BJJ utøvere.

Vi takker de som tok seg tid til å komme og håper vi kan se alle sammen på matten på nyåret. Vi vil også ønske Jørgen lykke til med legestudiet i Ungarn og Henrik lykke til med studiene i Nederland.