Midtnorsk Judocup 2019

Lørdag 9.mars var det Midtnorsk Judocup i Levangerhallen i regi av Innherred Judoklubb, og Levanger Judoklubb stilte med hele 14 deltakere.

Det var tøffe kamper som foregikk og alle hadde en stor innsats og glede av å delta. Mange måtte gå kamp mot de som større, sterkere og har mer erfaring. Men det stoppet ikke på innsatsviljen og kampviljen, og våre utøvere fikk god erfaring fra dette.

Sunniva Brenne fikk sølv på sin klasse, mot solide motstandere. I samme klasse fikk Hedda Aurora Norberg-Skjerve bronse – sterkt prestasjon av dem begge.
Madhi og Emil Salater hadde kamper mot større gutter som var teknisk flinke og hadde mye erfaring, men begge gikk gode kamper, og endte på en delt 4.plass.

Det virket som det var en lærerik dag for alle og vi fortsetter å jobbe videre. Det var mye glede å finne både på og av matta. Mye latter og venner som hadde en bra dag.
Alle fikk en velfortjent deltakermedalje med hjem.

Levanger Judoklubb gleder oss til neste stevne, som er Åpent Trøndersk Mesterskap, 6. april i Trønderhallen. I år er det også barnestevne på ÅTM – dette blir stort!

/Femke Blankers